starterspakket rijlessenWil je graag rijlessen volgen bij onze rijschool in regio Lisse, Hillegom, Sassenheim en Nieuw Vennep, dan kun je bij rijschool Xenio gelijk beginnen met een starterspakket rijlessen. Een starters rijlespakket is een goede keuze om gelijk 10 rijlessen te volgen voor een zeer scherpe prijs.

Hoe ziet een starters rijlespakket er uit?

Na het volgen van je eerste proefles, kun je gelijk een starterspakket rijlessen aanvragen. Met dit starterspakket krijg je 10 rijlessen voor slechts 385 euro. Hier zit de gratis dagcursus theorie bij in. Na de eerste 10 rijlessen kunnen we kijken hoeveel rijlessen je nog nodig hebt en betaal je per les of een vervolg pakket. Heb je al eerder rijlessen gevolgd bij een andere rijschool, ook dan ben je bij ons welkom. Je kunt ook gelijk kiezen voor een next level rijlespakket.

De voordelen van een starters rijlespakket

  • 10 rijlessen voor slechts 385 euro
  • Gratis theorie dagcursus
  • Geen wachtlijsten, dus gelijk beginnen
  • Voordeel oplopend 

Een starterspakket rijlessen is ideaal voor iedereen die met rijlessen wil beginnen en gelijk een tiental lessen wil vastleggen. Door onze hoge mate van betrokkenheid, zetten wij alles in om jou binnen deze 10 lessen zo veel mogelijk rijvaardigheden bij te brengen. Wellicht dat je hierna nog een paar lessen nodig hebt, om ook de speciale verrichtingen goed aan te leren.

Starterspakket rijlessen met extra begeleiding

Het komt vaker voor dat mensen erg zenuwachtig zijn en extra behoefte hebben aan begrip en begeleiding om goed te leren auto rijden. Rijschool Xenio is gespecialiseerd in het begeleiden van cursisten met angst, lichte handicaps of een ander probleem, waardoor meer specifieke aandacht nodig is om het rijbewijs te kunnen halen.

Wij hebben veel geduld, inlevingsvermogen en kennis om juist deze mensen gerust te stellen en zenuwen de baas te worden. Heb je door angst of zenuwen je eerste rijexamen niet gehaald en ben je aan het zoeken naar een rijschool in regio Lisse, Sassenheim, Hillegom of Nieuw Vennep die je angst of probleem begrijpt en zich hiervoor wil inzetten? Neem dan gelijk contact met ons op en kunnen we bespreken hoe we dit gaan aanpakken, zodat ook jij straks vol trots je rijbewijs op zakt hebt.
Wellicht is een super garantie rijlespakket dan iets voor jou, zodat we alle tijd kunnen nemen om jou goed te leren autorijden. Mocht je onverhoopt zakken, dan kun je bij ons gratis een nieuw rijexamen aanvragen. Bij rijschool Xenio zit je dus altijd goed!

Starterspakket rijlessen aanvragen

Sta je te popelen om een starters rijlespakket aan te vragen en kun je bijna niet wachten om te beginnen? Vul dan vandaag nog je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je aan !

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Ongeldige invoer

“Met een starters rijlespakket kun je gelijk beginnen met rijden”