spoedcursus rijbewijs halenBij onze rijschool voor regio Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Sassenheim en omstreken, kun je ook spoedcursus rijbewijs aanvragen. Een spoedcursus rijbewijs is ideaal voor personen die geen tijd of zin hebben om maandenlang rijlessen te nemen en liever in enkele weken hun rijbewijs willen halen.

Wat houdt een spoedcursus rijbewijs in?

Indien je feeling hebt voor het auto rijden en bij voorkeur een spoedcursus rijbewijs in Lisse of omgeving wilt volgen, gaan we eerst een proefles met je inplannen. De rijinstructeur heeft dan een goed beeld hoe veel rijlessen je minimaal nodig hebt en over welke periode de spoedcursus rijbewijs ingepland wordt. In overleg gaan we bepalen over welke periode je het liefst je rijbewijs wilt halen en hoeveel uur lestijd we per week kunnen inplannen. Dit kan drie keer per week 3 uur zijn, maar het kan ook meer of minder zijn. Dit is mede afhankelijk van je andere verplichtingen, school, stage of werk.

Spoedcursus rijbewijs in 2 tot 6 weken

Bij rijschool Xenio kun je in gemiddeld twee tot vier weken een spoedcursus rijbewijs halen. Afhankelijk van je tijdsinvestering maken we dan een tijdplan, uitgesmeerd over het aantal weken die je hiervoor wilt inzetten. Na een eerste proefles kan de rijinstructeur inschatten wat de mogelijkheden zijn. In de meeste gevallen volg je een spoedcursus rijbewijs met een next level rijlespakket . Je betaalt deze vooraf in één keer en krijg je de rijlessen in maximaal 4 tot 6 weken tijd. Langer of korter is ook mogelijk. Je rijexamen zit hierbij in gesloten.

Voordelen spoedcursus rijbewijs

  • In 2 tot 6 weken je rijbewijs halen
  • Sneller leren auto rijden door aaneengesloten uren
  • Hoge slagingspercentage
  • Minder rijlessen nodig
  • Een spoedcursus rijbewijs in jouw tempo

Heb je al eerder rijlessen gehad, dat zou het ook mogelijk kunnen zijn om met een starterspakket rijlessen een spoedcursus rijbewijs te volgen. Na een eerste proefles zal de rijinstructeur een goede inschatting kunnen maken van de mogelijkheden.
Wil je ook het liefst zo snel mogelijk je rijbewijs halen en wil je weten of een spoedcursus rijbewijs ook voor jou mogelijk is? Vul dan gelijk je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een eerste proefles.

Gratis proefles aanvragen !

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Ongeldige invoer

“Met een spoedcursus rijbewijs hebben wij ons rijexamen gehaald”