next level rijlessenWil je gelijk goed leren auto rijden met een rijlespakket voor een groter aantal rijlessen, dan kun je kiezen voor een next level rijlespakket. Daarbij heb je ook een drietal keuzemogelijkheden voor een rijlespakket van 20, 30 of 40 rijlessen. De meeste cursisten kiezen een next level rijlespakket van 20 of 30 rijlessen.

Hoe ziet een next level rijlespakket er uit?

Na het volgen van je eerste proefles, kun je gelijk een next level rijlespakket aanvragen. Met dit rijlespakket kun je kiezen voor 20 rijlessen met een korting op de totaalprijs. Je kunt ook kiezen uit een next level rijlespakket van 30 rijlessen en krijg je nog meer korting op de totaalprijs die je normaal betaalt bij losse rijlessen. Het praktijkexamen zit er bij in begrepen en daar betaal je dus niets extra’s voor!

Als je al eerder rijlessen hebt gehad, kun je met een next level rijlespakket van 20 of 30 rijlessen makkelijk je rijbewijs halen. Veel mensen gaan na een starterspakket door met een next level rijlespakket.

De voordelen van een next level rijlespakket

  • De keuze uit een pakket van 20,30 of 40 rijlessen
  • Korting op de totaalprijs ten opzichte van losse rijlessen
  • Praktijkexamen zit er bij in begrepen
  • Geen wachtlijsten, dus gelijk beginnen
  • Minder lessen nodig? Dan geld terug

Een next level rijlespakket is aantrekkelijk voor cursisten die gelijk een groter aantal rijlessen willen vastleggen en hier minder voor willen betalen dat allemaal losse rijlessen. Bovendien zitten de kosten voor het praktijkexamen er bij in, dus reken maar uit je besparing! Indien je meer of minder rijlessen nodig hebt, dan gepland, dan kun je altijd een paar extra rijlessen erbij nemen of juist met minder rijlessen dan verwacht je praktijkexamen aanvragen. Rijschool Xenio stelt zich hierin altijd soepel op, als jij je rijbewijs maar haalt!

Rijlessen met extra begeleiding

Rijschool Xenio is gespecialiseerd in het begeleiden van cursisten met angst, autisme, lichte handicaps of een ander probleem, waardoor meer specifieke aandacht nodig is om het rijbewijs te kunnen halen. Met veel inlevingsvermogen en geduld stellen wij je gerust, zodat je zenuwen of angst niet gaan overheersen. Ben je dus op zoek naar een rijschool in regio Lisse, Sassenheim, Hillegom of Nieuw Vennep die speciale begeleiding kan geven aan leerlingen met een mogelijke beperking? Dan zit je bij ons helemaal goed.

Meer of minder rijlessen nodig?

Denk je meer rijlessen nodig te hebben of wil je het zekere voor het onzekere, dan kun je ook kiezen voor het best choice rijlespakket. Daar zit ook gelijk de tussentijdse toets bij gesloten en kun je kiezen uit 20, 30 of meer rijlessen. Samen met jou gaan we er voor om je in korte of wat langere tijd te doen slagen voor je rijbewijs.
Next level rijlespakket aanvragen

Sta je te popelen om een next level rijlespakket aan te vragen en wil je graag snel beginnen? Vul dan vandaag nog je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je aan !

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Ongeldige invoer

“Met een next level rijlespakket gaan we door naar het volgend niveau”