rijbewijsAls je genoeg rijlessen hebt gevolgd, kun je je rijexamen aanvragen. Als de rijinstructeur vindt dat je over voldoende rijvaarheden beschikt om het praktijkexamen aan te vragen, dan kun je opgaan voor je rijexamen. Als je geslaagd bent voor je theorie examen, dan wil je nu natuurlijk je felbegeerde rijbewijs.

Rijexamen aanvragen al je er echt klaar voor bent

Rijexamen aanvragen gaat altijd in overleg met je rijinstructeur. Het zou zonde zijn als je opgaat voor je praktijkexamen, terwijl je alle kneepjes van het auto rijden en bijzondere verrichtingen uitvoeren nog niet goed kent. Met behulp van een tussentijdse toets , diverse praktijkoefeningen en het herhalen van lastige verrichtingen, wordt je helemaal klaargestoomd voor je praktijkexamen.

Spoedcursus rijbewijs en gelijk rijexamen aanvragen

Als je snel je rijbewijs wilt halen en kiest voor een spoedcursus rijbewijs in enkele weken, kan je je rijinstructeur vragen om gelijk in het begin al je rijexamen aan te vragen, omdat hier gemiddeld ook nog een viertal weken overheen gaat. Je zult dan ook gelijk moeten beginnen met theorie oefenen, want voordat je af kunt rijden moet je in het bezit zijn van je theoriecertificaat.

Heb je al eerder rijlessen gevolgd?

Als je al eerder rijlessen gevolgd hebt, gezakt bent of liever overstapt naar een andere rijschool, kunnen we na een proefles bepalen of je gelijk door kunt voor een herexamen. Misschien heb je nog maar een paar rijlessen nodig om net even bepaalde verrichtingen beter te oefenen, of om meer zekerder te worden over je eigen rijvaardigheden. Juist door onze betrokkenheid en het geven van rijlessen aan mensen die meer aandacht nodig hebben, is het slagingspercentage bij Rijschool Xenio dan ook erg hoog. Zie de reacties van onze geslaagden.

Opfris cursus nodig ?

Is het al langer geleden dat je in de auto gereden hebt door omstandigheden, ziekte of andere redenen en wil je weer met zelfvertrouwen achter het stuur?

Dan kun je ook in twee of drie rijlessen je kennis opfrissen en kijken of je rijtechnieken en vaardigheden goed genoeg zijn om weer met zelfvertrouwen aan het verkeer deel te nemen. Zo kun je nog even extra oefenen met bepaalde handelingen en verrichtingen en kun je de snelweg weer overwinnen. Natuurlijk kun je je dit ook doen als je gezakt bent op bepaalde punten en bepaalde vaardigheden juist nog even extra wil oefenen.

Rijexamen aanvragen?

Wil je graag je rijexamen aanvragen en kun je bijna niet wachten totdat je helemaal zelf auto kunt rijden? Indien je al rijlessen bij ons volgt, zullen wij het rijexamen voor je aanvragen. Voor alle andere aanvragen kun je hieronder je gegevens invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je aan !

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Ongeldige invoer

“ Bij rijschool Xenio altijd een hoog slagingspercentage”